{embed_head_viewport}

mijn soundbites

april 2018: Nieuwe stem van Qbuzz
duizenden haltenamen in honderden bussen
* uitgelicht *
Vanaf nu vertel ik waar je bent, als je in de bus zit! Voor busvervoerder Qbuzz sprak ik alle haltenamen in Groningen en Drenthe in. Die hoor je nu in het informatiesysteem in alle -meer dan 300- bussen van Qbuzz. Bij welke halte stap jij uit?
oktober 2018: Videoserie Lotz Leeft! bij RTV Noord
groninger legt zich niet bij situatie neer
De Groningse filmmaker Ismaël Lotz kreeg te horen dat hij kanker heeft: het zette zijn leven op z'n kop. Voor RTV Noord maakt Ismaël een serie video's over alles waar hij tegen aanloopt. Voor zijn serie 'Lotz Leeft' heb ik een radiopromo gemaakt.
oktober 2018: Café Martini viert een feestje
podium voor gronings muziektalent jubileert
Het Radio Noord-programma Café Martini viert in oktober z'n 10-jarig bestaan met een speciale live-uitzending vanuit MartiniPlaza in Groningen. Daar treden veel artiesten op en schuiven speciale gasten aan. Voor dit feestelijke jubileum heb ik een radiopromo gemaakt. Kom je ook naar Plaza?
januari 2018: Fakkeloptocht live bij RTV Noord
statement tegen gaswinning
Meer dan tienduizend mensen lopen in januari mee in de fakkeltocht tegen de gaswinning. De tocht door de binnenstad van Groningen is live te volgen bij RTV Noord, op televisie en Facebook. Voor de uitzendingen bij Noord maakte ik deze radiopromo.
mei 2017: Klouk komt terug op TV
zuiktocht noar kloukste grunneger
De kennisquiz Klouk was één van de populairste programma's van TV Noord, tot het in januari van de buis verdween. Maar de quiz over Groningen komt terug op tv, natuurlijk mét Wiebe Klijnstra en het Peerd van Ome Loeks. Jij kunt meedoen!
april 2017: Kom naar eerste Founder Talks
ondernemers in de spotlights
Samen met RTV Noord organiseert Founded in Groningen het evenement Founder Talks. Een live-talkshow in het Groninger Forum waar markante Groninger ondernemers het vuur na aan de schenen wordt gelegd. In de eerste editie zijn uitvaartondernemer Evert de Niet en ideeënmaker Albert Buring te gast.
februari 2017: Kijk naar tv-docu Stille Beving
docu maakt diepe indruk
Het gezin van Annemarie Heite uit Bedum woont in een boerderij die zwaar te lijden heeft onder de gaswinning. De familie is thuis ruim twee jaar lang gefilmd met 24 camera's. Dat resulteerde in een indrukwekkende documentaire: 'De stille beving', gemaakt door regisseur Piet Hein van der Hoek. Voor de uitzending op TV Noord maakte ik deze promo.
december 2016: Commercial voor finanzen.nl
bezoekersaantal website schiet omhoog
finanzen.nl is de beleggerssite met realtime beurs- en koersinformatie. Beleggers zijn met de info van finanzen.nl altijd up-to-date. Om dat onder de aandacht te brengen, adverteert finanzen.nl in januari met deze commercial op Sublime FM.
augustus 2016: Commercial voor de PeerGroup
meeslepende commercial voor meeslepend theaterstuk
De PeerGroup maakt lokatietheater. Ik heb de Friestalige radiocommercial ingesproken en gemaakt voor hun grootse openluchtvoorstelling 'Grutte Pier fan Kimswert'. De legendarische Friese vrijheidsstrijder komt opnieuw tot leven in een meeslepend verhaal over zijn leven en zijn missie. Luister de commercial en komt dat zien!
juli 2016: Commercial voor recordpoging relatieplanet.nl
commercial blijkt matchmaker
Relatieplanet heeft een Wereldrecord Speeddaten gevestigd: op 18 juli 2016 is het oude record van 651 datende singles verbroken! Ruim 800 singles hebben een speeddate gehad tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een succes, mede dankzij deze commercial op Radio Veronica en Sky Radio!
juni 2016: Commercials voor waddenribtochten.nl
waddenribtochten.nl
Voor waddenribtochten.nl van Rob Ubels maakte ik twee commercials. In de spots vertelt Rob zélf hoe bijzonder het is om de wereld te ervaren vanaf het water! Vaar je mee?
herfst 1999: Flashback: compilatie Klojo Radio-jingles
flashback naar vrijdag
Een korte flashback: terug naar eind jaren '90 toen Remy van Mannekes en ik samen Klojo Radio maakten bij OOG Radio op vrijdagavond. Ik durf geen fragmensten online te zetten, maar jingles, ach..
december 2014: Vormgeving voor Radio Bliksem
de bliksem slaat in!
Radio Bliksem, interviews en reportages die betrekking hebben op kindervoorstellingen in het Grand Theatre. Allemaal omlijst met deze bliksems-leuke vormgeving! Radio Bliksem is een onderdeel van Bliksem Winterfestival in het Grand Theatre in Groningen. Dat is tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot kindertheater met allemaal voorstellingen speciaal voor kinderen.
juli 2015: Commercials voor relatieplanet.nl
we hebben een match
Miljoenen mensen horen dat je voor daten bij relatieplanet.nl moet zijn, dankzij deze radiocommercials. De datingsite zet de commercials in op Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. Een feest om met de stem van Hannelore en het team van relatieplanet.nl deze commercials te maken! Je hoort een selectie.
juni 2015: Vormgeving voor Truckradio Burdaard
Vormgeving met de vlam in de pijp!
Truckradio Burdaard is speciaal opgezet voor het 9e Truckfestival in Burdaard. Veel muziek, interviews en reportages vanaf het festivalterrein in het dorp. Ruim twee weken online te beluisteren en op de festivaldag ook op 106.4FM. Naar een idee van Wim Brons en met de stem van Rudy!