{embed_head_viewport}

mijn soundbites

mei 2018: voice-over voor DNK in Assen
jaaroverzicht bioscoop, theater en bibliotheek
Het jaarverslag van DNK in Assen is méér dan een overzicht op papier. Directeur Hanneke Brugman loopt door het prachtige gebouw van DNK en haalt herinneringen op aan het afgelopen jaar: de resultaten van de bibliotheek, de bioscoop en het theater passeren de revue. Mijn stem begeleidt haar wandeling en de beelden.
april 2018: Nieuwe stem van Qbuzz
duizenden haltenamen in honderden bussen
* uitgelicht *
Vanaf nu vertel ik waar je bent, als je in de bus zit! Voor busvervoerder Qbuzz sprak ik alle haltenamen in Groningen en Drenthe in. Die hoor je nu in het informatiesysteem in alle -meer dan 300- bussen van Qbuzz. Bij welke halte stap jij uit?
oktober 2018: Commercials voor Wereld Geluk
het kan wél bij dit familierestaurant
Restaurant Wereld Geluk is een all-you-can-eat restaurant aan de Atoomweg in Groningen. Op RadioNL hoor je deze serie commercials voorbij komen: een hoofdspot met drie tag-ons die regelmatig worden ingezet. Prik je een vorkje mee?
oktober 2018: Videoserie Lotz Leeft! bij RTV Noord
groninger legt zich niet bij situatie neer
De Groningse filmmaker Ismaël Lotz kreeg te horen dat hij kanker heeft: het zette zijn leven op z'n kop. Voor RTV Noord maakt Ismaël een serie video's over alles waar hij tegen aanloopt. Voor zijn serie 'Lotz Leeft' heb ik een radiopromo gemaakt.
oktober 2018: Café Martini viert een feestje
podium voor gronings muziektalent jubileert
Het Radio Noord-programma Café Martini viert in oktober z'n 10-jarig bestaan met een speciale live-uitzending vanuit MartiniPlaza in Groningen. Daar treden veel artiesten op en schuiven speciale gasten aan. Voor dit feestelijke jubileum heb ik een radiopromo gemaakt. Kom je ook naar Plaza?
oktober 2018: Relaxt op weg met TomTom
truckerslied voor voertuigvolgsystemen
Voor TomTom sprak ik deze radiocommercial in die je hebt kunnen horen op oa. NPO Radio 2. De spot is voor TomTom Telematics. Daarmee beheer je als ondernemer eenvoudig je wagenpark omdat je altijd waar je voertuigen zich bevinden.
april 2018: Commercials voor grasmaaiers van Walker
het gras is niet langer groener bij de buren
Voor de Europese markt sprak ik een serie commercials in voor dit Amerikaanse merk grasmaaiers. Het gemak waarmee een Walker maait, verhoogt de productiviteit van hoveniers en de kwaliteit van het gras. En als je zelf met een Walker maait, is je eigen grasmat weer groener en strakker dan die van de buren!
januari 2018: Audiotour over Deventer Koek
smakelijk verhaal over heerlijke koek
Het is het best bewaarde geheim van Deventer, het recept van Deventer Koek. Voor museum De Waag in Deventer vertel ik het verhaal van de Deventer Koek. En al smaakt deze al honderden jaren hetzelfde, de ontwikkeling van de koek heeft niet stilgestaan. Beluister een samenvatting van de audiotour.
januari 2018: Fakkeloptocht live bij RTV Noord
statement tegen gaswinning
Meer dan tienduizend mensen lopen in januari mee in de fakkeltocht tegen de gaswinning. De tocht door de binnenstad van Groningen is live te volgen bij RTV Noord, op televisie en Facebook. Voor de uitzendingen bij Noord maakte ik deze radiopromo.