Gertjan van Stralen

Heb je een ervaren voice-over nodig? Iemand die jouw verhaal vertelt? Dat doe ik met liefde: met mijn veelzijdige stem spreek ik voor iedere productie snel een professionele voice-over in. Van natuurlijk tot enthousiast en van zakelijk tot stoer: voor elke boodschap heb ik de juiste toon in huis.

Mijn fascinatie voor geluid begon al in de jaren ‘80. Eerst kreeg ik van mijn ouders een cassetterecorder en een paar jaar later van een oom een oude bandrecorder met microfoon. Die apparaten legden de basis voor werken met geluid: radio, audiovormgeving, muziek én voice-overs inspreken.

Beluister mijn werk

Voice-over

Je hoort mijn stem dagelijks in allerlei verschillende producties: in promo's en commercials op radio en tv, via de halte-afroep in de bus, in een systeem aan de telefoon, als gids in musea, als verteller in een film..

Mijn ervaring zet ik graag in voor jouw productie! Waar je mijn stem ook voor wilt inzetten: samen maken we het eindresultaat tot iets wat zich onderscheidt!

Music Director

Al ruim tien jaar ben ik als ontwikkelaar nauw betrokken bij het muziekformat van Radio Noord, marktleider in Groningen. Van het beheer en de innovatie van de database tot het samenstellen van muzieklijsten voor de uitzending - en alles wat er tussenin zit.

Mijn kennis zet ik graag in voor jouw merk. Samen muzikaal bouwen aan een zender en luisteraars langer laten luisteren!

Audio vormgever

Jingles en promo's zijn elementen waaraan luisteraars een radiozender herkennen. Voor een mediamerk is het nodig herkenbaar te zijn en anders te klinken dan de concurrent.

Voor RTV Noord ontwikkel ik samen met Brandy Jingles de herkenbare sound van RTV Noord. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor jouw merk. Samen creëren we een geluid waar je doelgroep graag naar luistert!

 

Heb je een voice-over of music director nodig? 
Of zoek je een audio vormgever?

Laten we koffie drinken!

Neem contact op

Mijn werk

RTV Noord tegen verharding op sociale media

RTV Noord tegen verharding op sociale media

Pesterige reacties, intimidatie, racisme, seksisme en zelfs doodsbedreigingen: op de Facebook-pagina van RTV Noord zie je het regelmatig. Om de online kanalen weer een veilige omgeving te maken voor bezoekers, neemt RTV Noord stelling tegen een luidruchtige minderheid die steeds meer de sfeer verziekt. Voor de 'actiedag' heb ik deze promo geschreven, ingesproken en gemaakt.

Bekijk project
Stem van halte-afroep bij Qbuzz

Stem van halte-afroep bij Qbuzz

Qbuzz is begonnen aan z'n tweede periode als busvervoerder in Groningen en Drenthe. Er verandert van alles in de dienstregeling en er rijden nieuwe bussen. Maar in die honderden bussen klinkt nog steeds mijn stem bij de halte-afroep. Voor de start van de concessie heb ik een flink aantal nieuwe en veranderde haltenamen ingesproken, die klinken zó in de bus!

Bekijk project
Voice-over voor Hanzehogeschool

Voice-over voor Hanzehogeschool

Binnen de verschillende kenniscentra van de Hanzehogeschool Groningen werken lectoraten aan de ontwikkeling van praktisch toepasbare kennis. Het lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken onderzoekt hoe je netwerken van mensen zó kan organiseren dat ze succesvol zijn en blijven. Voor de video over dit lectoraat heb ik de voice-over ingesproken.

Bekijk project
Uitleganimatie voor GIEA

Uitleganimatie voor GIEA

Giea richt zich op het gastvrijer maken van bedrijven en organisaties. Voor de animatie heb ik de begeleidende voice-over ingesproken, met een hoorbare knipoog waar het kan. Met de Giea-app meet je verwachtingen van gasten, zodat je weet op welke punten jij je dienstverlening kunt verbeteren. 

Bekijk project

Werkwijze

Het inspreken van een voice-over is voor mij meer dan een stuk tekst voorlezen: elke opdracht is anders en klinkt anders!

Daarom heb ik graag contact met je voordat ik ga opnemen, om de tekst door te spreken. Zo kunnen we afstemmen welke toon en welk tempo je voor je opname nodig hebt. Als je mijn voice-over met beeld gaat combineren, ontvang ik dat graag! Zo kan ik mij nog beter inleven in de tekst die ik ga inspreken.

Voor elke samenwerking geldt: ik kan een korte demo van je tekst inspreken, je krijgt een offerte op maat, je krijgt gebruiksklare opnames, je betaalt achteraf en je krijgt pas een rekening als je tevreden bent met het resultaat!

Mijn klanten

De afgelopen jaren hebben veel klanten mijn stem gevonden. Zo ben ik de vaste stem van de promo's bij Radio Noord en hoor je mij in bussen van Qbuzz de haltes omroepen. Ook leid ik je rond in musea, zoals het Openluchtmuseum, het Anne Frank Huis en het Muiderslot. Verder heb ik commercials ingesproken voor oa. André Rieu, het Reformatorisch Dagblad en Tom Tom. In video's voor onder meer FC Groningen, Warner Bros., Hartmann, Stelflexx, Acantus, Rottinghuis en Lefier ben ik de begeleidende voice-over. En naast mijn inspreekwerk ben ik vormgever en music director voor RTV Noord.

Neem contact op..

Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen.

Of bel direct..

06 25 08 76 55
gertjanvanstralen
info@gertjanvanstralen.nl

Bedrijfsgegevens

Gertjan van Stralen Producties
Groningen
59228970
NL001392602B25