mijn soundbites

april 2017: Bedrijfsfilm voor 4x1 Makelaardij
video voor vliegensvlugge verkoop
* uitgelicht *
4x1 Makelaardij helpt woningbezitters om hun woning snel te verkopen voor een uitstekende prijs. Om dat duidelijk te maken aan potentiële klanten, hebben Corné en Edward een video laten maken door Designish. Ze kozen mijn stem om de boodschap over te brengen: wil je je huis verkopen, ga dan naar 4x1 Makelaardij in Hoorn!
juni 2017: Samen zijn we Noord
opvallende imagocampagne voor RTV Noord
RTV Noord is er voor alle Groningers. De komende tijd vertellen we dat aan zoveel mogelijk mensen in de provincie met behulp van de campagne ‘Samen zijn wij Noord’. Voor deze campagne mocht ik de voice-over verzorgen. In de hoofdrol zie je echte mensen uit Groningen én medewerkers van Noord, want 'samen zijn wij Noord'. De campagne vind je op outdoor-uitingen, radio, tv en social media.
mei 2017: Klouk komt terug op TV
zuiktocht noar kloukste grunneger
De kennisquiz Klouk was één van de populairste programma's van TV Noord, tot het in januari van de buis verdween. Maar de quiz over Groningen komt terug op tv, natuurlijk mét Wiebe Klijnstra en het Peerd van Ome Loeks. Jij kunt meedoen!
april 2017: Kom naar eerste Founder Talks
ondernemers in de spotlights
Samen met RTV Noord organiseert Founded in Groningen het evenement Founder Talks. Een live-talkshow in het Groninger Forum waar markante Groninger ondernemers het vuur na aan de schenen wordt gelegd. In de eerste editie zijn uitvaartondernemer Evert de Niet en ideeënmaker Albert Buring te gast.
februari 2017: Kijk naar tv-docu Stille Beving
docu maakt diepe indruk
Het gezin van Annemarie Heite uit Bedum woont in een boerderij die zwaar te lijden heeft onder de gaswinning. De familie is thuis ruim twee jaar lang gefilmd met 24 camera's. Dat resulteerde in een indrukwekkende documentaire: 'De stille beving', gemaakt door regisseur Piet Hein van der Hoek. Voor de uitzending op TV Noord maakte ik deze promo.
december 2016: Commercial voor finanzen.nl
bezoekersaantal website schiet omhoog
finanzen.nl is de beleggerssite met realtime beurs- en koersinformatie. Beleggers zijn met de info van finanzen.nl altijd up-to-date. Om dat onder de aandacht te brengen, adverteert finanzen.nl in januari met deze commercial op Sublime FM.
augustus 2016: Commercial voor de PeerGroup
meeslepende commercial voor meeslepend theaterstuk
De PeerGroup maakt lokatietheater. Ik heb de Friestalige radiocommercial ingesproken en gemaakt voor hun grootse openluchtvoorstelling 'Grutte Pier fan Kimswert'. De legendarische Friese vrijheidsstrijder komt opnieuw tot leven in een meeslepend verhaal over zijn leven en zijn missie. Luister de commercial en komt dat zien!
juni 2016: Bedrijfsfilm voor aannemer Rottinghuis
bedrijfsfilm die staat als een huis
Voor Rottinghuis Aannemingsbedrijf heb ik deze bedrijfsfilm ingesproken. Rottinghuis bestaat sinds 1931 en heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land. De film wil laten zien dat bouwen met Rottinghuis voor klanten en medewerkers een bijzondere en plezierige belevenis is.
april 2016: Commercial voor XTRA-magazine
inspratie opden met xtra
Voor platenmaatschappij Ecovata heb ik deze commercial ingesproken. Die vestigt de aandacht op het gratis magazine Xtra: een inspiratiemagazine met interviews, recensies, verhalen en tips over boeken, films en muziek. Elk kwartaal een nieuw magazine én dus ook een nieuwe commercial, met mijn stem!
februari 2016: Stemdemo van Gertjan
van zakelijk en informatief tot enthouisast en betrokken
Ik vind het één van de leukste dingen om te doen: met mijn stem een verhaal vertellen en een boodschap overbrengen. Of het nu informatief, zakelijk, betrokken, wervend, groots of juist klein moet worden verteld, ik doe het graag. In deze playlist krijg je een indruk van wat ik met mijn stem kan: je hoort commercials, commentaren, radiopromo's en een tekst die voor een toneelvoorstelling is gebruikt.
april 2015: Voice-over voor filmpje Hanzehogeschool
jobfestival voor studenten
De Hanzehogeschool gebruikt opnieuw mijn stem ter promotie van het Job Festival. De hogeschool heeft een filmpje laten maken door Beleving in Beeld. Ik heb de voice-over ingesproken. Studenten kunnen zich 28 mei 2015 oriënteren op banen en stages op het gebied van communicatie, multimedia en ICT. Het filmpje wordt ingezet bij online promotie via de online kanalen van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en de NHL Hogeschool.
juli 2014: Voice over voor Installatiebedrijf Assen
pay-off voor commercial op RTV Drenthe
Voor Moomba Media! heb ik deze commercial ingesproken voor radio en televisie. Assen Installatietechniek uit Sleen wil de badkamershowroom en aanverwante werkzaamheden onder de aandacht brengen. Moomba Media! kiest mijn stem voor de pay-off van de commercial: betrokken en betrouwbaar.
juni 2014: Voice over voor filmpje Hanzehogeschool
Job Festival voor studenten
Ter promotie van het Job Festival heeft de faculteit Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool een filmpje laten maken. Beleving in Beeld maakte het filmpje, ik deed de voice over. Op 1 juli is het festival: studenten kunnen zich oriënteren op banen en stages op het gebied van communicatie, multimedia en ICT.
september 2013: Jingles voor Radio Breezanddijk
speciale radiozender voor theaterspektakel leeghwater
Bij de theatervoorstelling 'Leeghwater' met Bert Visscher, bedacht door BUOG, hoorde een speciale radiozender: Radio Breezanddijk. Alleen te ontvangen op en rond de Afsluitdijk waar het spektakel plaatsvond. Ik was één van de stemmen die de vormgeving insprak. Geproduceerd door Vlakland Communicatie.