mijn soundbites

mei 2017: Klouk komt terug op TV
zuiktocht noar kloukste grunneger
De kennisquiz Klouk was één van de populairste programma's van TV Noord, tot het in januari van de buis verdween. Maar de quiz over Groningen komt terug op tv, natuurlijk mét Wiebe Klijnstra en het Peerd van Ome Loeks. Jij kunt meedoen!
april 2017: Kom naar eerste Founder Talks
ondernemers in de spotlights
Samen met RTV Noord organiseert Founded in Groningen het evenement Founder Talks. Een live-talkshow in het Groninger Forum waar markante Groninger ondernemers het vuur na aan de schenen wordt gelegd. In de eerste editie zijn uitvaartondernemer Evert de Niet en ideeënmaker Albert Buring te gast.
februari 2017: Kijk naar tv-docu Stille Beving
docu maakt diepe indruk
Het gezin van Annemarie Heite uit Bedum woont in een boerderij die zwaar te lijden heeft onder de gaswinning. De familie is thuis ruim twee jaar lang gefilmd met 24 camera's. Dat resulteerde in een indrukwekkende documentaire: 'De stille beving', gemaakt door regisseur Piet Hein van der Hoek. Voor de uitzending op TV Noord maakte ik deze promo.
december 2016: Commercial voor finanzen.nl
bezoekersaantal website schiet omhoog
finanzen.nl is de beleggerssite met realtime beurs- en koersinformatie. Beleggers zijn met de info van finanzen.nl altijd up-to-date. Om dat onder de aandacht te brengen, adverteert finanzen.nl in januari met deze commercial op Sublime FM.
augustus 2016: Commercial voor de PeerGroup
meeslepende commercial voor meeslepend theaterstuk
De PeerGroup maakt lokatietheater. Ik heb de Friestalige radiocommercial ingesproken en gemaakt voor hun grootse openluchtvoorstelling 'Grutte Pier fan Kimswert'. De legendarische Friese vrijheidsstrijder komt opnieuw tot leven in een meeslepend verhaal over zijn leven en zijn missie. Luister de commercial en komt dat zien!
juli 2016: Commercial voor recordpoging relatieplanet.nl
commercial blijkt matchmaker
Relatieplanet heeft een Wereldrecord Speeddaten gevestigd: op 18 juli 2016 is het oude record van 651 datende singles verbroken! Ruim 800 singles hebben een speeddate gehad tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een succes, mede dankzij deze commercial op Radio Veronica en Sky Radio!
juni 2016: Commercials voor waddenribtochten.nl
waddenribtochten.nl
Voor waddenribtochten.nl van Rob Ubels maakte ik twee commercials. In de spots vertelt Rob zélf hoe bijzonder het is om de wereld te ervaren vanaf het water! Vaar je mee?
herfst 1999: Flashback: compilatie Klojo Radio-jingles
flashback naar vrijdag
Een korte flashback: terug naar eind jaren '90 toen Remy van Mannekes en ik samen Klojo Radio maakten bij OOG Radio op vrijdagavond. Ik durf geen fragmensten online te zetten, maar jingles, ach..
december 2014: Vormgeving voor Radio Bliksem
de bliksem slaat in!
Radio Bliksem, interviews en reportages die betrekking hebben op kindervoorstellingen in het Grand Theatre. Allemaal omlijst met deze bliksems-leuke vormgeving! Radio Bliksem is een onderdeel van Bliksem Winterfestival in het Grand Theatre in Groningen. Dat is tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot kindertheater met allemaal voorstellingen speciaal voor kinderen.
juli 2015: Commercials voor relatieplanet.nl
we hebben een match
Miljoenen mensen horen dat je voor daten bij relatieplanet.nl moet zijn, dankzij deze radiocommercials. De datingsite zet de commercials in op Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. Een feest om met de stem van Hannelore en het team van relatieplanet.nl deze commercials te maken! Je hoort een selectie.
juni 2015: Vormgeving voor Truckradio Burdaard
Vormgeving met de vlam in de pijp!
Truckradio Burdaard is speciaal opgezet voor het 9e Truckfestival in Burdaard. Veel muziek, interviews en reportages vanaf het festivalterrein in het dorp. Ruim twee weken online te beluisteren en op de festivaldag ook op 106.4FM. Naar een idee van Wim Brons en met de stem van Rudy!
april 2015: Voice-over voor filmpje Hanzehogeschool
jobfestival voor studenten
De Hanzehogeschool gebruikt opnieuw mijn stem ter promotie van het Job Festival. De hogeschool heeft een filmpje laten maken door Beleving in Beeld. Ik heb de voice-over ingesproken. Studenten kunnen zich 28 mei 2015 oriënteren op banen en stages op het gebied van communicatie, multimedia en ICT. Het filmpje wordt ingezet bij online promotie via de online kanalen van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en de NHL Hogeschool.
oktober 2014: Radiopromo’s RTV Noord-app
download 'm nu!
RTV Noord heeft op allerlei lokaties in de provincie billboards hangen om de RTV Noord-app onder de aandacht te brengen. Om deze outdoorcampagne te ondersteunen heb ik radiopromo's gemaakt rond hetzelfde thema. Natuurlijk met de stem van Rob van Dam.
oktober 2014: Commercial Nacht van Noord
Zo heb je ze nog nooit gehoord
Op zaterdag 13 december speelt een select aantal artiesten hun grootste hits met het Noordpool Orkest in Martiniplaza. Op het podium zie je onder meer Dana Winner, Erwin de Vries, Ellen ten Damme, Pé & Rinus, Jan Henk de Groot, Tangarine, Edwin Jongedijk, Alex Vissering, Iris Rijnsewijn, Swinder en Ralf Poelman. Voor radio en tv maakte ik deze commercial, met de stemmen van Mark en Thirza
oktober 2014: Jingles voor 4Mijl
jingles net als lopers gestart
RTV Noord pakt op de tweede zondag van oktober flink uit tijdens de 4Mijl van Groningen met live-uitzendingen op radio, televisie en online. Om half twee klonk het startschot voor de lopers. De audiovormgeving voor de radio-uitzending werd al anderhalf uur eerder weggestart! Voor de 4Mijl heb ik jingles gemaakt. Natuurlijk met de stem van stationvoice Rob van Dam!