mijn soundbites

april 2018: Nieuwe stem van Qbuzz
duizenden haltenamen in honderden bussen
* uitgelicht *
Vanaf nu vertel ik waar je bent, als je in de bus zit! Voor busvervoerder Qbuzz sprak ik alle haltenamen in Groningen en Drenthe in. Die hoor je nu in het informatiesysteem in alle -meer dan 300- bussen van Qbuzz. Bij welke halte stap jij uit?
juni 2017: Samen zijn we Noord
opvallende imagocampagne voor RTV Noord
RTV Noord is er voor alle Groningers. De komende tijd vertellen we dat aan zoveel mogelijk mensen in de provincie met behulp van de campagne ‘Samen zijn wij Noord’. Voor deze campagne mocht ik de voice-over verzorgen. In de hoofdrol zie je echte mensen uit Groningen én medewerkers van Noord, want 'samen zijn wij Noord'. De campagne vind je op outdoor-uitingen, radio, tv en social media.
mei 2017: Klouk komt terug op TV
zuiktocht noar kloukste grunneger
De kennisquiz Klouk was één van de populairste programma's van TV Noord, tot het in januari van de buis verdween. Maar de quiz over Groningen komt terug op tv, natuurlijk mét Wiebe Klijnstra en het Peerd van Ome Loeks. Jij kunt meedoen!
april 2017: Kom naar eerste Founder Talks
ondernemers in de spotlights
Samen met RTV Noord organiseert Founded in Groningen het evenement Founder Talks. Een live-talkshow in het Groninger Forum waar markante Groninger ondernemers het vuur na aan de schenen wordt gelegd. In de eerste editie zijn uitvaartondernemer Evert de Niet en ideeënmaker Albert Buring te gast.
april 2017: Bedrijfsfilm voor 4x1 Makelaardij
video voor vliegensvlugge verkoop
4x1 Makelaardij helpt woningbezitters om hun woning snel te verkopen voor een uitstekende prijs. Om dat duidelijk te maken aan potentiële klanten, hebben Corné en Edward een video laten maken door Designish. Ze kozen mijn stem om de boodschap over te brengen: wil je je huis verkopen, ga dan naar 4x1 Makelaardij in Hoorn!
februari 2017: Carmina Burana in één dag
in drie repetities van niets tot een concert
In dit sfeerverslag word ik geïnterviewd over mijn deelname aan de 'Carmina Burana from Scratch'. Begeleid door het Noord Nederlands Orkest zong ik met 399 anderen na één dag repeteren het wereldberoemde werk. De teksten van de 23 liederen ontleende Carl Orff aan een manuscript uit de 13e eeuw. De teksten, vooral in het Latijn, gaan over drinken, gokken, liefde en seks. Voor mij voor het eerst dat ik klassiek werk zong en dat ik met zo'n orkest mocht zingen.
februari 2017: Kijk naar tv-docu Stille Beving
docu maakt diepe indruk
Het gezin van Annemarie Heite uit Bedum woont in een boerderij die zwaar te lijden heeft onder de gaswinning. De familie is thuis ruim twee jaar lang gefilmd met 24 camera's. Dat resulteerde in een indrukwekkende documentaire: 'De stille beving', gemaakt door regisseur Piet Hein van der Hoek. Voor de uitzending op TV Noord maakte ik deze promo.
december 2016: Commercial voor finanzen.nl
bezoekersaantal website schiet omhoog
finanzen.nl is de beleggerssite met realtime beurs- en koersinformatie. Beleggers zijn met de info van finanzen.nl altijd up-to-date. Om dat onder de aandacht te brengen, adverteert finanzen.nl in januari met deze commercial op Sublime FM.
augustus 2016: Commercial voor de PeerGroup
meeslepende commercial voor meeslepend theaterstuk
De PeerGroup maakt lokatietheater. Ik heb de Friestalige radiocommercial ingesproken en gemaakt voor hun grootse openluchtvoorstelling 'Grutte Pier fan Kimswert'. De legendarische Friese vrijheidsstrijder komt opnieuw tot leven in een meeslepend verhaal over zijn leven en zijn missie. Luister de commercial en komt dat zien!
juli 2016: Commercial voor recordpoging relatieplanet.nl
commercial blijkt matchmaker
Relatieplanet heeft een Wereldrecord Speeddaten gevestigd: op 18 juli 2016 is het oude record van 651 datende singles verbroken! Ruim 800 singles hebben een speeddate gehad tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een succes, mede dankzij deze commercial op Radio Veronica en Sky Radio!
juni 2016: Commercials voor waddenribtochten.nl
waddenribtochten.nl
Voor waddenribtochten.nl van Rob Ubels maakte ik twee commercials. In de spots vertelt Rob zélf hoe bijzonder het is om de wereld te ervaren vanaf het water! Vaar je mee?
juni 2016: Bedrijfsfilm voor aannemer Rottinghuis
bedrijfsfilm die staat als een huis
Voor Rottinghuis Aannemingsbedrijf heb ik deze bedrijfsfilm ingesproken. Rottinghuis bestaat sinds 1931 en heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land. De film wil laten zien dat bouwen met Rottinghuis voor klanten en medewerkers een bijzondere en plezierige belevenis is.
april 2016: Commercial voor XTRA-magazine
inspratie opden met xtra
Voor platenmaatschappij Ecovata heb ik deze commercial ingesproken. Die vestigt de aandacht op het gratis magazine Xtra: een inspiratiemagazine met interviews, recensies, verhalen en tips over boeken, films en muziek. Elk kwartaal een nieuw magazine én dus ook een nieuwe commercial, met mijn stem!
herfst 1999: Flashback: compilatie Klojo Radio-jingles
flashback naar vrijdag
Een korte flashback: terug naar eind jaren '90 toen Remy van Mannekes en ik samen Klojo Radio maakten bij OOG Radio op vrijdagavond. Ik durf geen fragmensten online te zetten, maar jingles, ach..
februari 2016: Stemdemo van Gertjan
van zakelijk en informatief tot enthouisast en betrokken
Ik vind het één van de leukste dingen om te doen: met mijn stem een verhaal vertellen en een boodschap overbrengen. Of het nu informatief, zakelijk, betrokken, wervend, groots of juist klein moet worden verteld, ik doe het graag. In deze playlist krijg je een indruk van wat ik met mijn stem kan: je hoort commercials, commentaren, radiopromo's en een tekst die voor een toneelvoorstelling is gebruikt.
december 2014: Vormgeving voor Radio Bliksem
de bliksem slaat in!
Radio Bliksem, interviews en reportages die betrekking hebben op kindervoorstellingen in het Grand Theatre. Allemaal omlijst met deze bliksems-leuke vormgeving! Radio Bliksem is een onderdeel van Bliksem Winterfestival in het Grand Theatre in Groningen. Dat is tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot kindertheater met allemaal voorstellingen speciaal voor kinderen.